Gratis kennismaking
Op school, in buurthuizen en campings is een tafeltennistafel een vertrouwd beeld. Wie kent het spelletje ''rond de tafel'' nou niet. Tafeltennis is geschikt van jong tot oud, het is namelijk een sport die tot op zeer hoge leeftijd gespeeld kan worden. Je kunt natuurlijk gewoon in jouw buurthuis of op de camping een balletje blijven staan. Maar als je beter wilt leren spelen, of meer verschillende tegenstanders wilt treffen, of na afloop nog even gezellig aan de bar wilt napraten met een drankje, dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres.
Wij stellen nieuwkomers in de gelegenheid 4 keer gratis de speelmogelijkheden en sfeer van onze club te proeven. Daarna vragen we of je lid wil worden.

 

Wanneer je besluit lid te worden, dan bedraagt onze contributie momenteel €14,25 per maand en eenmalig €2,00 administratiekosten. Inning van de contributie gebeurt per maand via automatische incasso. Wij hebben verschillende speelavonden voor de diverse doelgroepen. Hieronder volgt meer informatie over deze speelavonden en waar je het beste heen kunt gaan om kennis te maken. Ook staat hierbij vermeld met wie contact opgenomen kan worden.

 

Jeugdspelers 
Beginnen met tafeltennis vindt doorgaans plaats in de leeftijdsgroep 6 – 12 jaar. Je hoeft dan nog niets te kunnen en je hebt als jeugdspeler nog voldoende tijd om via gerichte training een goede ontwikkeling door te maken en een goed niveau te bereiken. Wel dien je te beseffen dat tafeltennissen een sport is, die een beroep doet op bewegelijkheid, techniek, concentratie en creativiteit. Het is zeker geen sport die je zo maar even beheerst. Daarom bieden wij de jeugd meerdere trainingsmogelijkheden aan.

 

Jeugdspelers en / of hun ouders kunnen, wanneer ze geïnteresseerd zijn om kennis te maken, kunnen contact opnemen met onze hoofdtrainer Frank du Bois 06-4185 6069 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De mogelijkheden voor 4 keer gratis inlopen bij Frank zijn op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag tussen 16.30 - 17.45 uur   Voor verdere informatie zie de rubriek (Jeugd).

 

De club kent op dit moment geen specifieke jeugdrecreantengroep. Wel bestaat voor spelers vanaf 16 jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan de seniorenrecreantengroep (zie de rubriek recreanten) om daar te spelen en meer ervaring op te doen. Elke woensdagavond vanaf 20.00 uur is er voor niet-competitiespelers gelegenheid tot recreatief tafeltennissen. Beginners, maar ook gevorderden, kunnen onder begeleiding groepsgewijs trainen van 20.00 uur tot 21.00 uur.

 

Senioren
Hier onderscheiden we drie categorieën van senior competitiespelers. Deze hebben hun vrije speelavond op dinsdag vanaf 20.00 uur. Kom naar de speelzaal, zoek een tegenstander uit en probeer door een aantal keren tegen andere competitiespelers te spelen je niveau (als dat nog niet bekend is) vast te stellen. 
Door de wedstrijdsecretaris (Organisatie) kan je dan aan een team worden toegevoegd.

 

Competitiewedstrijden worden bij TTV BIT.NL overwegend op donderdag en vrijdag gespeeld. Een enkel seniorenteam speelt op de zaterdagmiddag thuis. Voor uitwedstrijden ben je uiteraard afhankelijk van de speelavond van je tegenstander, vaak is dat de vrijdagavond.

 

Enkele senioren zijn volledig deelnemer aan de A selectie en trainen op de maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur mee met de A selectie. Andere senioren spelen geen competitie en zijn senior recreant.

 

Senior recreant 
De leeftijdsgrens voor deze categorie is “vanaf 16 jaar”; je speelt op de woensdagavond vanaf 20.00 tot ongeveer 23.00 uur. De mogelijkheid bestaat om van 20.00 tot 21.00 uur onder begeleiding te trainen. De belangstelling hiervoor is groot, dus kom op tijd. Voor verdere informatie zie de rubriek (Recreanten)
Sinds oktober 2012 bestaat de mogelijkheid om ook op maandagmiddag tussen 13.00 en 15.30 uur te spelen. 

 

55+-groep 
Elke donderdagochtend komt deze buitengewoon gezellige groep bij elkaar vanaf 09.00 uur tot een uur of 12.00, zie verder de rubriek (55+ groep).
Sinds oktober 2012 bestaat de mogelijkheid om ook op maandagmiddag tussen 13.00 en 15.30 uur te spelen.

Speelzaal
Onze speelzaal ligt aan de Langekampweg nr. 8 te Ede (richting zwembad de Peppel en dan tot aan het spoor rijden en vervolgens rechtsaf); telefoonnummer 0318-635831. Een BIT.NL shirt (blauw met sponsoropdruk) kan je tegen kostprijs aanschaffen bij de club (zie Organisatie). Gymschoenen zonder afgevende sporenachterlatende zolen zijn verplicht. Via Michiel Schimmel (een van onze trainers) kan je op den duur een tafeltennisbatje aanschaffen dat optimaal is afgestemd op je eigen speelwijze en speelmogelijkheden. In de periode van kennismaking kan de club je een “leenbatje” ter beschikking stellen. Informeer hiertoe bij de trainer. Balletjes worden uiteraard door de club ter beschikking gesteld.

 

Tot slot is TTV BIT.NL een vereniging die gerund wordt voor en door de leden. Wij stellen het zeer op prijs dat leden bereid zijn tot het verrichten van vrijwilligersactiviteiten voor de vereniging op basis van hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden.

 

Evenementen

17okt
Zaal gehuurd PAC
20okt
Zaal gehuurd NTTB
21okt
Zaal gehuurd NTTB
25okt
Optie zaalhuur Moskee Ede
27okt
LW training zaal gehuurd
28okt
Optie voorronde Gelre Nat. Jeugdmeerkampen

Agenda

Oktober 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4