PRIVACY POLICY

Hieronder leest u de Privacy Policy van TTV BIT en het certificaat dat wij AVG compliant zijn, maw dat TTV BIT de privacy van alle leden conform de wet nastreeft.

AVG 2018 05 22 212328

Dit is de privacy policy van Tafeltennisvereniging BIT.NL, gevestigd te Ede en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40120864 (hierna: "TTV BIT"). Deze privacy policy omschrijft welke persoonsgegevens TTV BIT verwerkt wanneer u onder andere de website www.ttvbit.nl bezoekt, en voor welke doeleinden deze persoonsgegevens worden gebruikt.

In deze privacy policy wordt de website www.ttvbit.nl aangeduid als: www.ttvbit.nl.

1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS
1.1 Wanneer u www.ttvbit.nl bezoekt vraagt TTV BIT (mogelijk) persoonsgegevens van u indien u:
(a) lid wordt van Tafeltennisvereniging TTV BIT.NL.
1.2 Daarnaast verzamelt en gebruikt TTV BIT persoonsgegevens over bezoekers van de website door middel van:
(a) cookies.
1.3 TTV BIT verzamelt op deze wijze de volgende (persoons)gegevens:
(a) naam;
(b) naw;
(c) e-mailadres;
(d) mobiel/telefoonnummer;
(e) leeftijd;
(f) geslacht;
(g) bankrekeningnummer.
1.4 TTV BIT gebruikt deze gegevens (mogelijk) om:
(a) het lidmaatschap te effectueren;
(b) contact met u op te nemen of te onderhouden.

2. GEBRUIK VAN COOKIES EN BEZOEKERSREGISTRATIE
2.1 TTV BIT gebruikt op www.ttvbit.nl cookies. Voor meer informatie over het gebruik van cookies door TTV BIT en voor het instellen van uw toestemmingen voor het toepassen daarvan verwijzen wij u naar de cookie-manager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

2.2 Wanneer in het kader van het gebruik van cookies informatie wordt geplaatst of uitgelezen en dit niet strikt noodzakelijk is voor de uitvoering van de communicatie met u of voor een specifiek door u gevraagde dienst, wordt u vooraf geïnformeerd en wordt u toestemming gevraagd, zie daarvoor de cookie-manager. Het kan voorkomen dat sommige onderdelen van de website zonder cookies etc. niet goed functioneren.

3. INFORMATIE, WIJZIGING EN BEZWAAR
3.1 U kunt contact opnemen met TTV BIT via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..nl voor:
(a) meer informatie over de wijze waarop TTV BIT persoonsgegevens verwerkt;
(b) vragen naar aanleiding van deze privacy policy;
(c) inzage in de persoonsgegevens die TTV BIT met betrekking tot u verwerkt;
(d) bezwaar tegen het gebruik van uw gegevens door TTV BIT.

4. BEVEILIGING VAN UW GEGEVENS
4.1 TTV BIT zal uw gegevens uitsluitend gebruiken voor de in deze privacy policy genoemde doeleinden en ze niet langer bewaren dan noodzakelijk.
4.2 TTV BIT zal adequate technische en organisatorische maatregelen treffen om uw gegevens te beveiligen. Het is echter nooit mogelijk om uw gegevens 100% te beveiligen.

5. DERDEN
5.1 TTV BIT zal uw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij u daarvoor uw uitdrukkelijke toestemming heeft gegeven of TTV BIT daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak.

6. MELDING AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS
6.1 . N.v.t momenteel
6.2 Wanneer er ondanks de door ons getroffen beveiligingsmaatregelen onverhoopt een inbreuk op onze beveiliging plaatsvindt, en die inbreuk leidt tot (de kans op) aanzienlijk ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van uw persoonsgegevens, wordt de Autoriteit Persoonsgegevens hiervan op de hoogte gesteld.

7. MELDING AAN BETROKKENE
7.1 U wordt van een eventuele inbreuk op onze beveiliging op de hoogte gesteld, indien de inbreuk waarschijnlijk ongunstige gevolgen heeft voor uw persoonlijke levenssfeer.

8. WIJZIGINGEN PRIVACY POLICY
8.1 Het kan voorkomen dat het in deze privacy policy opgenomen beleid in de toekomst wordt gewijzigd. Wij raden u daarom aan om onze privacy policy regelmatig te bekijken.


Evenementen

19juni
Gijs v Schoonhoven Koppel toernooi
22juni
Gijs v Schoonhoven Koppel toernooi
23juni
Zaalhuur RTC NTTB
24juni
Zaalhuur RTC NTTB
29juni
Gijs v Schoonhoven Koppel toernooi
30juni
4e Editie TTVBIT > Nootwheer

Agenda

Juni 2018
M D W D V Z Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1