Jeugdcommissie BIT.NL

Van Links naar rechts: Frank du Bois, Teun Slagter (achter), Lilly Hendriks (voor) en Hilco Kranendonk

Na een paar jaar heeft BIT.NL het initiatief genomen aan het concept jeugdcommissie een geheel nieuwe draai te geven en alles opnieuw op te bouwen. De nieuwe jeugdcommissie zal bestaan uit Frank du Bois, Lilly Hendriks, Teun Slagter en Hilco Kranendonk.
Het plan van de jeugdcommissie wordt anders: het zal niet alleen een evenementencommissie zijn. Daarnaast zullen we ook andere dingen gaan doen, zoals de website van BIT.NL actueler en actiever maken, maar ook het organiseren van bijvoorbeeld een informatieavond voor leden en ouders en het coördineren van het werven van nieuwe leden. En de jeugdcommissie heet natuurlijk niet voor niets de jeugdcommissie. We willen veel meer aandacht op de jeugd van BIT.NL vestigen dan dat er nu wordt gedaan, door voor de belangen van de jeugd op te komen, ook als de jeugdleden hier zelf nog niet over na hebben gedacht.

Voor veel zaken kunnen we met z'n vieren niet alleen zorgen. Om sommige doelen te bereiken hebben we ook hulp van binnen de vereniging nodig. Veel leden zullen dus ook meer betrokken raken binnen BIT.NL. We willen de jeugd ook meer laten zien hoe je dingen organiseert. Daarvoor zijn we onder andere van plan nieuwe activiteiten op te bouwen met hulp van jeugdleden uit alle verschillende selecties.

Om het een beetje te laten leven zullen we ook meer bekendheid nodig hebben. Hiervoor zullen we regelmatig iedereen op de hoogte blijven houden van wat we doen via bijvoorbeeld een nieuwsbrief, die speciaal voor de jeugd gemaakt wordt. Want we willen dat de jeugdcommissie gaat leven.

Ook hebben we een verdeling binnen de jeugdcommissie. Lilly zal het onderdeel ´activiteiten´onder zich nemen. Hierbij hoort het organiseren van activiteiten (zie organigram). Teun zal zich buigen over de 'ledenwerving' en 'externe communicatie', regelen dat er bezoeken worden gedaan naar scholen, clinics geven, gesprekken sportservice ede en ook het rendement bij bijvoorbeeld het Kindertafeltennisfeest verhogen ook zorgt Teun ervoor dat de website up to date blijft. Hilco gaat zich ook bezighouden met de activiteiten (zie organigram). Frank zal ons drieën coördineren en vliegende keep zijn.

Samen proberen we de jeugd te gaan vertegenwoordigen.

Frank du Bois  Coordinator  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-41856069 
 Hilco Kranendonk Activiteiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lilly Hendriks Activiteiten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Teun Slagter Ledenwerving/Externe communicatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-27276675

De jeugdcommissie stelt zich voor

Frank du Bois

Lilly Hendriks

Beste jeugdleden en ouders,

Na een wat stroeve start is de Jeugdcommissie nu volop aan de slag. Soms met zaken die je kunt zien zoals toernooien en activiteiten, vaak ook met activiteiten op de achtergrond zoals ledenwerving. Gelukkig doet de JC inmiddels meer dan alleen het organiseren van toernooitjes. Zo heb je ook al een aantal nieuwsbrieven ontvangen, hebben wij zeer succesvolle clinics op basisscholen gehouden, de Junior en School Sport Olympiade, niet te vergeten het Kinder tafeltennis Feest wat voortaan de Edese Tafeltennis Kampioenschappen zal gaan heten en tal van andere zaken. Omdat ik mijn voldoening vooral haal uit het opbouwen van iets zit ik op dit moment goed in de JC. Er mislukt ook wel eens wat, en het gaat niet altijd zoals wij het bedacht hadden maar ach, waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Met Teun, Tom en Hilco en met Daan op de achterhand voor de nieuwsbrief gaan wij ook aankomend seizoen weer proberen er iets heel moois van te maken. Wel met jullie hulp natuurlijk!!!!

Frank du Bois (gepubliceerd op 17-08-15)

Beste jeugdleden en ouders,

Ik ben Lilly Hendriks en ik ben 15 jaar. Ik speel al bij bit sinds 2010. Ik speelde eerst in team 3 maar ik speel geen competitie meer door meerdere blessures maar ik ben coach van team 6 geworden. Naast het coachen geef ik nog training aan de c-selectie met Martijn wat ik erg leuk vind om te doen. Ik ben gevraagd of ik bij de jeugdcommissie wilde en dat vond ik super leuk dat ik gevraagd werd. Ik heb ja gezegd omdat ik het leuk en interessant vindt om activiteiten te organiseren en alles wat erbij komt kijken. Ik wilde meer dan alleen (hulp) trainster zijn en nog betrokken blijven bij de jeugdleden. Ik hoop dat ik een toegevoegde waarde ben aan de jeugdcommissie.

Sportieve groet,

Lilly Hendriks (gepubliceerd op 27-10-15)

Teun Slagter

Hilco Kranendonk

Beste jeugdleden en ouders,

Ik ben Teun Slagter en ik ben 20 jaar oud. Ik heb besloten om in de jeugdcomissie mee te helpen omdat ik het leuk vindt om een vereniging te zien groeien, en omdat ik van de jeugd een hechte groep wil maken en geen losse selecties waarbij we elkaar niet kennen. Dit doen wij als jeugdcomissie bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten.

Ik ga dit jaar mijn examenjaar in waardoor ik helaas wat minder aandacht kan besteden aan de jeugdcomissie. Toch blijf ik me best doen om mij zoveel mogelijk in te zetten. Ook hou ik me nog bezig met het training geven van de B-selectie. Mijn belangrijkste taak is ledenwerving en het organiseren van de edese scholieren kampioenschappen dat wij dit jaar heel andersgaan aanpakken. Ik vindt het belangrijk om iets op te bouwen en om iets neer te kunnen zetten waar je later tevreden aan terug kan denken.

Ook dit jaar heb ik weer zin om mij in te zetten voor de jeugdcomissie waarbij ik kan en de jeugdcomissie steeds meer op de kaart te zetten bij de vereniging maar ook zeker bij onze externe relaties. Bijv. Sportservice Ede.

Met sportieve groetjes,

Teun Slagter (gepubliceerd op 14-08-15)

Hallo allemaal,

ik ben Hilco Kranendonk en ik ben 18 jaar oud. Ik ben sinds 2009 lid van TTv bit.nl. En ik speel competitie bij jongens 2. Ook geef ik op donderdagavond training aan de B selectie, dat doe ik ook met groot plezier.

Ik ben al een keer eerder gevraagd voor de jeugdcommissie, ik heb toen nee gezegt omdat ik er niet van hou om stukjes te schrijven. Maar toen werd ik laatst voor een tweede keer gevraagd of ik wat meer activiteiten wilde organiseren, dit leek mij wel heel leuk en interessant om mee te helpen en te denken met de jeugdcommissie. Ik hoop een goede en waardevolle toevoeging te zijn voor de jeugdcommissie!

Groeten,

Hilco Kranendonk (gepubliceerd op 03-03-15)

Organigram jeugdcomissie:

Organigram Bestand alleen voor Teun

Organigram niet duidelijk leesbaar? Klik dan hier.

 

 

Evenementen

20nov
Het Streek Ede (blok 1)
21nov
Het Streek Ede (blok 2)
22nov
Het Streek Ede (blok 3)
25nov
H1,2,J1 14.00 Bardienst Karin
26nov
Dutch Talent Practice (Lars Wildenborg)
27nov
Het Streek Ede (blok 1)
28nov
Het Streek Ede (blok 2)

Agenda

November 2017
M D W D V Z Z
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3