Contactpersonen TTV BIT Ede

Gegevens TTV BIT.NL
Rabobanknummer: NL82 RABO 0143 9297 98
Email:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nr:       40120864
Postadres:  Louise Henriettelaan 5-G, 6713 MG, Ede
Zaaladres:  Langekampweg 8, 6715 AV, Ede (dit is geen postadres!)
Telefoon:    0318-635831

Bestuur:  Naam  06-nummer  Mail adres
Voorzitter Wim van Ooijen  06-51885804 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische zaken Bert Nab   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris (vice vz) Arjan de Boer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Remco Bosch   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bar Bao Nguyen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatoren      
Competitie senioren Vincent Spiering    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie jeugd Wilma Spelt (ai)   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Bas Oskam   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfscompetitie
PR van BTC
Jan Mostert
Eip Janssen
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Externe Toernooi coördinatie Rob Kuiters
Hester Leendertz


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal verhuur Gerrit Dros   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Wim van Ooijen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding Jan Mostert (ai)   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Batjes/Rubbers/etc Michiel Schimmel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
55+ Coordinator Wout vd Groep   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainers      
Frank du Bois    Hoofdtrainer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Michiel Schimmel     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Teun Slagter 06 27 27 66 75   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Hilco Kranendonk      
Lilly Hendriks      
Steven Koster Recreanten trainer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jeugdcommissie      
Coördinator Frank du Bois      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten Hilco Kranendonk   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten Lilly Hendriks    
Ledenwerving / PR
Teun Slagter  06-27276675 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Gebouwbeheer      
Hans Andeweg Coördinator   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Degenaar      
Rob Kuiters  Tuin   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Hester Leendertz  Tuin    

 

 

Evenementen

17aug
Trainingsdag (jeugd)
18aug
Trainingsdag (jeugd)
19aug
Trainingsdag (jeugd)

Agenda

Juli 2017
M D W D V Z Z
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6