Contactpersonen TTV BIT Ede

Gegevens TTV BIT.NL
Rabobanknummer: NL82 RABO 0143 9297 98
Email:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nr:       40120864
Postadres:  Louise Henriettelaan 5-G, 6713 MG, Ede
Zaaladres:  Langekampweg 8, 6715 AV, Ede (dit is geen postadres!)
Telefoon:    0318-635831

Bestuur  Naam  Telefoon  Mail adres
Voorzitter Wim van Ooijen  06-51885804 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische zaken Bert Nab   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris (vice vz) Arjan de Boer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Remco Bosch   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bar Bao Nguyen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatoren
Competitie senioren Vincent Spiering    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie jeugd
(duo functionarissen)
Astrid Hoftijzer 
Karin van Surksum
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Bas Oskam Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfscompetitie
PR van BTC
Jan Mostert
Eip Janssen
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Externe Toernooi coördinatie Rob Kuiters
Hester Leendertz


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal verhuur Wim van Ooijen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Wim van Ooijen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding Jan Mostert (ai)   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Batjes/Rubbers/etc Michiel Schimmel   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
55+ Coordinator Wout vd Groep   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainers
   
Frank du Bois    Hoofdtrainer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Michiel Schimmel     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Teun Slagter     06-27276675 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Lilly Hendriks    
Daan WIllems    
Steven Koster Recreanten trainer   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gebouwbeheer
   
Hans Andeweg Coördinator   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hans Degenaar    
Rob Kuiters  Tuin   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Hester Leendertz  Tuin  

Evenementen

20nov
Het Streek Ede (blok 1)
21nov
Het Streek Ede (blok 2)
22nov
Het Streek Ede (blok 3)
25nov
H1,2,J1 14.00 Bardienst Karin
26nov
Dutch Talent Practice (Lars Wildenborg)
27nov
Het Streek Ede (blok 1)
28nov
Het Streek Ede (blok 2)

Agenda

November 2017
M D W D V Z Z
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3