BIT organiseert netwerkevent voor sponsoren van TTV BIT.NL 

EDE De Edese tafeltennissers TTV.BIT.NL kennen een gelijknamige sponsor. 

Op vrijdag 19 mei a.s. organiseert hoofdsponsor BIT, specialist in colocatie, internetverbindingen, managed hosting en outsourcing, in samenwerking met TTV BIT een netwerkevent voor sponsoren van TTV BIT.NL

Dit netwerkevent vindt plaats in bezoekerscentrum 'BIT-MeetMe' in Ede.

bit 1 

 PARTNERS BIT is al jarenlang sponsor van de Edese tafeltennisvereniging en eigenlijk is dit ook de geboorteplek van BIT.

De twee aandeelhouders (Michel van Osenbruggen en Henk van Beek) delen naast hun interesse voor internet en techniek ook hun passie voor tafeltennis en kwamen zo via de sport met elkaar in contact.

Toen ze hoorden dat de tafeltennisvereniging op zoek was naar een nieuwe sponsor, besloten zij de sponsoring over te nemen.Omdat de tafeltennisvereniging doorgaans de naam van de sponsor draagt, heette de club vanaf dat moment dan ook TTV BIT.

Naast BIT als hoofdsponsor zijn er ook nog een aantal andere bedrijven die de club een warm hart toedragen.

Het lijkt de club daarom goed om een netwerkevent met barbecue te organiseren voor alle sponsoren om zo de verschillende bedrijven met elkaar in contact te brengen.

NETWERKEN Naast de mogelijkheid om te netwerken en te genieten van een barbecue, krijgen de bezoekers een exclusieve rondleiding door de fascinerende datacenters van BIT.

Verder zal Gerben Last, winnaar van onder andere een gouden medaille tijdens de Paralympische Spelen van Athene in 2004 en lid van TTV BIT, zijn topsportervaringen met de sponsoren delen.

Hij zal worden geinterviewd door BIT.NL lid en Ede Stad sportverslaggever Eip Janssen.

In zijn presentatie vertelt de tafeltennisser Gerben Last over zijn carrière en drijfveren als topsporter maar ook de keerzijde van de medaille.

Last nam drie keer deel aan de Paralympische Spelen. Zijn resultaten waren:

Paralympics:
Rio 2016: Zilver zilver in het enkelspel
Londen 2012: Brons in het enkelspel
Athene 2004: Goud in teamwedstrijd

Wereldkampioenschappen
2010: Goud teamwedstrijd
Brons: enkelspel

Europesekampioenschappen
2011: Zilver teamwedstrijd
Zilver in het enkelspel

SPORTERS MET EEN BEPERKING Het is geen toeval dat Gerben Last dit seizoen deel uitmaakte van de TTV.BIT.NL hoofdmacht.

De Edese tafeltennissers hebben altijd open gestaan voor tafeltennissers met een beperking.

Ook de Edese Daniëlle de Jong was een topper. En TTV BIT.NL kopman Robertjan van der Heijden is al decenia lang betrokken bij het Paralympisch tafeltennis project.

Het programma 19 mei:
17.30 uur - 18.00 uur Ontvangst Ontvangst met een hapje en een drankje.
19.00 uur - 20.30 uur Barbecue
20.30 uur - 21.00 uur Welkomstwoord BIT & Gerben Last

Een olympische medaille heeft zijn keerzijde: Eip Janssen van Ede Stad zal oud Paralympiër Gerben Last interviewen over zijn ervaringen bij de Paralympische Spelen. 21.00 uur - 22.00 uur Een kijkje in de cloud

Tijdens de rondleiding nemen wij u mee naar het hart van onze datacenters en laten u zien hoe moderne, duurzame technologieën ingezet worden om continuïteit, performance en beschikbaarheid te kunnen leveren.22.00 uur - 22.30 uur Afsluiting met een drankje We sluiten dit netwerkevent af met een drankje.Locatie:

BIT-MeetMe
Galileïlaan 17
6716 BP Ede

Evenementen

24mei
AVG wet toegelicht aan leden

Agenda

Mei 2018
M D W D V Z Z
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3