Geslaagd eindactiviteit Jeugd!

Zaterdag 24 juni was de eindactiviteit voor alle jeugdleden van BIT. De organisatie had al lang geheim gehouden wat ze zouden gaan doen, dus toen iedereen bij BIT verzamelde, zaten we allemaal in spanning te wachten. De organisatie vertelde dat we eerst met z’n allen richting Veenendaal zouden fietsten. Daar werden we verdeeld in twee groepen; de jongere en de oudere jeugdleden.
De jongeren mochten eerst lasergamen. Na 2 potjes werden de beste verhalen verteld over de grootste gevechten. De kleineren vonden het ook fantastisch dat er steeds twee van de begeleiding mee deden. Ze vonden het heel leuk als ze hen een keer raakten.

Tijdens het lasergamen konden de oudere jeugdleden zich bezighouden met twee escaperooms. Het doel van z’n kamer is om binnen 15 minuten te ontsnappen d.m.v. allerlei puzzels. Er werden groepen gemaakt en die werden verdeeld over de drie escaperooms. Het enige team die kon ontsnappen uit één kamer bestond uit Jeroen, Dano en Jaël. Zij vonden de uitgang 25 seconden voor de tijd.
Na het lasergamen en de escaperooms was de gezamenlijke activiteit glowgolfen. Er werden weer groepen gemaakt en toen kon iedereen alle holes gaan spelen. Iedereen had heel veel plezier en het leuke was ook dat nu de jongere en de oudere jeugdleden gezamenlijk in groepjes zaten. Er is natuurlijk per groepje een winnaar gevallen, maar de speciale felicitaties gaan naar Timo. Hij wist van iedereen de meeste hole-in-ones te halen (3).
Na de activiteiten ging iedereen weer terug naar BIT. Daar aten we met z’n allen nog friet met een snack, klaar gemaakt door Hans en Rita.
Het was een leuke middag voor de jeugdleden die goed was georganiseerd. Iedereen hartstikke bedankt die deze middag heeft mogelijk gemaakt. Zonder jullie waren we nergens gekomen. Op naar volgend seizoen!
Gemaakt door Jaël Hessing

 

 

 

 

 

Evenementen

24mei
AVG wet toegelicht aan leden

Agenda

Mei 2018
M D W D V Z Z
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3