TTVBIT verovert eindelijk de wisselbeker

Het is gelukt, de spelers van TTVBIT hebben eindelijk na 4 jaar de wisselbeker terug gewonnen met het uitwisselings toernooi tegen TTV Nootwheer uit Purmerend.

Nootwheer 2019

Zaterdag 29 juni 2019 werd de vijfde editie gehouden van dit gezellig toernooi, met 36 deelnemers en supporters van beide teams die hadden ondanks de warmte een geslaagd toernooi.

Rond 12 uur kwamen de eerste spelers het clubgebouw binnen om zich warm te spelen ondanks de warme juni zon, die wederom dit jaar net als de vorige edities vol op scheen, was inspelen wel gewenst om blessures te voorkomen. Aan alles was gedacht extra water, extra koude limonade wat klaar stond op de bar, zelf druivesuiker voor iedereen verzorgd door Chris Kramer.

Om 13.00 uur deed voorzitter Wim van Ooijen het openingswoord en heette iedereen welkom en wenste alle deelnemers alvast een mooie en gezellige middag toe. Hij gaf aan dat vanwege de warmte maar 3 games gespeeld zou worden tot elf punten, en geen "best of five" wat gebruikelijk is.
Na zijn speech gaf hij het woord aan Willem Heemskerk voorzitter van TTV Nootwheer die TTVBIT hartelijk bedankte voor het organiseren van deze vijfde editie, en dat hij het leuk zou vinden als TTVBIT dit keer de wisselbeker in Ede kon houden. Maar zei hij onder een glimlach "we gaan er alles aan doen om dit te voorkomen".

Na de inleiding van beide voorzitters kon gestart worden om te spelen in 5 poules, deze poules waren door wedstrijdsecretaris Hans Andeweg keurig ingedeeld op sterkte. Prettig was dat alle poules op 2 tafels konden spelen zodat we ook nog op tijd klaar waren om het WK-damesvoetbal van het Nederlands elftal te volgen.

Tussen de wedstrijden door werd even gestopt voor een versnapering verzorgd door Rita Andeweg die deze dag de bardienst voor haar rekening nam. Na de gewonnen wedstrijd van het Nederlands elftal kon bij ons uiteindelijk de eindstand bekent gemaakt worden van de speelmiddag. Voorzitter Wim van Ooijen noemde eerst van alle spelers hun behaalde eindstand per poule op, en toen kwam het moment; was TTVBIT dit keer procentueel de vereniging die de wisselbeker in bezit kan houden het komend jaar? Het antwoord was JA, en onder luid applaus van alle deelnemers werd de wisselbeker door Willem Heemskerk overhandigd aan de voorzitter van TTVBIT.

"Eindelijk" waren zijn woorden, "het is gelukt, we hebben hem". En tot slot bedankte hij iedereen voor de deelname, na de uitreiking kon perfect qua tijd aansluitend begonnen worden met het Chinees buffet, wederom fantastisch verzorgd door TapAsia de sponsor van TTVBIT.

Kortom het was een warme speeldag, met een warm onthaal, en een warme afsluiting, op naar de volgende warme editie tussen de bevriende verenigingen.


 

 

Evenementen

Geen evenementen

Agenda

Juli 2020
M D W D V Z Z
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2