Bas Woudstra winnaar 35+ toernooi 2019.

Op zondag 8 september hebben 62 deelnemers van 22 verschillende tafeltennisclubs uit heel Nederland en zelfs vanuit Duitsland deelgenomen aan het 18e TTV BIT.NL / Sport Europe 35 plus toernooi in Ede.
Er kwamen groepen spelers oa uit Amerongen,Hoofddorp, Zwolle, Rotterdam, Purmerend, Elst, 
Wageningen en Cuijk om dit jaarlijkse toernooi in het weekend direct voor de najaarscompetitie te spelen bij TTV BIT in Ede.
Sponsor van het toernooi "Tafeltenniswinkel Sport Europe" uit Eindhoven stelde voor iedere poule winnaar evenals vorige edities een geschenkenbon ter beschikking naast de vaste prijzen in natura.
                                                                           Sport Europe

Poule 1 Het was deze aflevering ook weer gelukt om poule 1 gevuld te krijgen met sterke landelijke deelnemers en echte veteranen zoals Bjorn Jansen en Bert Nab. Helaas moesten op het laatste moment twee eredivisiespelers van Hercules en van Alexandria afzeggen.
Hierdoor kregen Maarten Loeve en Tom Hanegraaf, Remon Langius spelers van het 1e herenteam van TTVBIT naast de oud jeugdspeler van TTVBIT Bas Woudstra van de organisatie een wildcard. Er viel van mooi aanvallend en verdedigend spel te genieten voor de toeschouwers in een zeer sportieve ambiance. De onderlinge verschillen bleken klein, werk dus voor toernooileider Vincent Spiering voor het uitzoeken van het onderlinge resultaat en gamestanden. Hieruit bleek dat Bas Woudstra glansrijk de 1e plaats veroverde met 20 punten uit een totaal te behalen 21 punten. Tweede plaats was er voor Maarten Loeve, Remon Langius 3e, Reginald Kraaijenbrink 4e, John Kiele van Alexandria Rotterdam werd 5e, winnaar van verleden jaar Bjorn Jansen slechts een 6e plaats, en Bert Nab eindigde als 7e, en Tom Hanegraaf sloot de rij af met een achtste plaats.

In poule 2 met Hoofdklasse en Promotiehoofdklasse spelers bleken de onderlinge krachtsverschillen tussen de 1e en 2e plaats ook ultra klein. Vincent Spiering won de 1e plaats door zijn teamgenoot Nino Stormink 1 punt voor te blijven. Bas Oskam werd knap 3e, Franck Blaauw 4e, Sander Wurms behaalde een vijfde plaats, debutant bij ons toernooi en oud Paralympisch speler Nico Blok  behaalde een mooie 6e plaats, en er was nog een debutante namelijk Sabine Oonk uit Duitsland spelend bij TTV Holzriem werd zevende, de 8e plaats was voor Bao Nguyen.

In poule 3 met PHK / 1e klas waren de onderlinge krachtsverschillen ook klein waarbij iedereen elkaar punten afpakte. Voor begin van de laatste ronde konden 2 man nog poule winnaar worden. Door een gelijk spel van 2-2 en een winst van 3-1 in de laatste ronde voor Roelof Buschgens werd hij de uiteindelijke poule winnaar, gevolgd door Hennie Pouw, mede toernooi organisator Jan Mostert werd 3e gevolgd door Rikus Ottens, de 5e plaats was voor Hans Speek uit Zwolle, 6e plaats voor Hans Cornelisse, de zevende plaats was ex aequo voor Michel Auwens en André Fikkers.

In poule 4, 2e klas niveau waren de spelers erg aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk bewees Mario Lenting dat een goede aanval winstgevend kan zijn en ondanks een gameverlies tegen routinier Sipko Luttikhuizen eindigde hij met 16 punten als 1e nipt voor Walter Lagrouw die 2e werd met 15 punten. Sipko Luttikhuizen werd uiteindelijk 3e, Safa Faezi werd knap 4e, Gert Willemse 5e, en Carola Broelman die een poule hoger was ingedeeld werd 6e, net voor Bob Sluiter die na een afwezigheid van jaren zijn batje thuis heeft opgeraapt en dit seizoen weer competitie bij ons gaat spelen.

Poule 5 Niveau 3e klas. In deze poule werd Ton Sandbrink heel knap 1e, hij behaalde het maximaal haalbare punten namelijk 18, gevolgd door Robert de Boer met 16 punten, de derde plaats was voor ETAC speler Joop van Osch die na afloop de organisatie hartelijk bedankte voor deze mooie dag, de vierde plaats was voor Zwolle speler Frank Vonk, vijfde plaats voor Alan Cheng, 6e plaats voor John van Tilburg spelend bij TTV Nootwheer uit Purmerend, zevende plaats voor de bijna tachtigjarige Dolly ten Geuzendam..

In poule 6 Op 4e klas niveau ook een achtkamp met ook weer een klein krachtverschil tussen de nummers 1 en 2, Frans van Gent uit Amerongen werd 1e gevolgd door Rob Hamoen, de derde plaats was voor Roan van der Ploeg, een knappe 4e plaats voor TTVBIT speler Gerard van der Hoop,  Gert van Laere handhaafde zich keurig met 12 pnt op de 5e plaats, net voor Martin Zijp met 11 punten, de zevende plaats was voor Joop van den Bergh van MOVC, en als laatste eindigde als goede gastheer TTVBIT voorzitter en organisator van het toernooi Wim van Ooijen.

Poule 7 Niveau 6e klasse kende een verrassende ontknoping namelijk Ben ten Wolde van TCB Beuningen haalde 19 punten, tweede met 2 punten minder was OTC bestuurslid Enne Wierda  uit Amerongen, derde plaats was voor Reinhardt Mulder, 4e plaats was voor Frans Scholten uit Purmerend, 5e plaats en 6e plaats waren voor onze BIT speelsters Astrid Hoftijzer en Christine Blaauw, Willem Kolsteeg sloot deze poule af met een zevende plaats.

Poule 8 De poule van onze recreanten niveau werd glorieus gewonnen door TTV Nootwheer jeugdtrainer Eduard Harmens hij behaalde het maximaal haalbare namelijk 18 punten, een fantastische 2e plaats was voor Els Buitenhuis die begin dit jaar nog geopereerd was aan haar heup, daarvan was niets te merken vandaar dit mooie resultaat. Derde plaats voor was voor onze massagetherapeut Anne Tjallema van Massagepraktijk de Cirkel in Ede, gevolgd door Lara Threels nog maar kort spelend bij TTV BIT en nu al een mooie en verdiende vierde plaats, vijfde plaats werd behaald door onze nestor van het toernooi de 83 jarige Gerrit Buitenhuis die weer aangeeft dat tafeltennisspelen op hoge leeftijd eigenlijk geen leeftijd kent. Michael Veenendaal van TTV BIT eindigde net voor Leida Lok op de 6e plaats.

Direct na de prijsuitreiking door de wedstrijdorganisatoren Wim van Ooijen en Jan Mostert schoven nog 35 deelnemers aan voor het goed gevulde gevarieerde Chinees buffet van sponsor TapAsia Ede en werden de barmedewerkers Rita en Hans Andeweg nog even in het zonnetje gezet voor de prettige manier waarop iedereen zijn natje en droogje kreeg.

Voor alle deelnemers was dit toernooi weer een goede voorbereiding op de komende week weer van start gaande najaarscompetitie.

Evenementen

05sept
Zaal gehuurd via voorzitter

Agenda

Augustus 2020
M D W D V Z Z
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6