TTV Rhenus Winnaar Vallei Toernooi 2020

Vrijdag 17 januari was de Vallei avond voor de competitiespelers bij TTV Shot in Wageningen, voor deze avond hadden zich 42 leden van alle 5 verenigingen bij Shot het toernooi van de senior-competitiespelers opgegeven. Vanaf 19u druppelden de spelers binnen, welkom geheten met koffie of thee en speculaasjes door barvrijwilligers van Shot voor deze avond: Anneke Rot en Marcel Kop. De deelnemers waren zoveel mogelijk op speelsterkte (ELO-rating) ingedeeld in 8 poules, waarbij getracht was te voorkomen dat er veel spelers van dezelfde vereniging in dezelfde poule zouden spelen.

Rhenus_Kampioen_Vallei_2020.jpg

Gedurende de hele avond werd er weer zeer fanatiek, maar vooral enthousiast en heel sportief gestreden om de eer, de 1e en 2e plaats in elke poule, en de punten voor de eigen vereniging. Tussendoor zorgden Anneke Rot en Marcel er voor dat de deelnemers hapjes en hun benodigde drinken kregen.

Nadat omstreeks 23:30 uur de laatste uitslagen binnen waren en verwerkt konden Wim van Ooijen en Ric de Vos met de prijsuitreiking beginnen. De overduidelijke winnaar van deze avond was Rhenus met maar liefst 75% winst: van harte gefeliciteerd Nataschja, Philip, Johannes, Adriaan en Gerbrand! Bit werd netjes 2e (53,9%) en Kracht&Vriendschap 3e (50,0%).

En dan tenslotte de einduitslag van deze editie van het Valleitoernooi, op grond van het winstpercentage van alle deelnemers per vereniging. Vanwege de zeer hoge score op het senioren-competitietoernooi werd Rhenus ook algeheel winnaar (75% winst), gevolgd door Shot (57.3%) en Kracht&Vriendschap (50,0%).
Alle_Winnaars_Vallei_2020.jpg
Hieronder de standen van de 2 avonden.

Standen_Vallei_2020.jpg

Nogmaals van harte gefeliciteerd Rhenus, de grote beker is na 6 jaar weer terug in Rhenen.
Meerdere foto's binnenkort te zien op de website van Shot : https://ttvshot.nl/

Namens de organisatiebedankt voor jullie deelname, en tot volgend jaar.
Gina van Poolen
Ric de Vos
Wim van Ooijen