TTVBIT Online PubQuiz

Beste Bitters,

Aanstaande maandag is het zover: de eerste Bit.nl-pubquiz! In een digitale omgeving hopen we jullie te ontmoeten en met elkaar onze passie voor tafeltennis én competitie te delen. Via mail informeren wij jullie over wat je kunt verwachten en wat je nodig hebt om deel te kunnen nemen.

Pub Quiz TTVBIT

Wat gaan we doen?
Mogelijk heb je nog nooit van een pubquiz gehoord. Een pubquiz is een kennisquiz waarbij je vragen moet beantwoorden. Voor elk goed antwoord krijg je punten. Aan het eind tellen we de punten bij elkaar op en wint degene met de meeste punten. Als bestuur hebben wij een quiz samengesteld waarin jouw kennis over muziek, sport, onze club én nutteloze feitjes getest wordt. Voor de beste drie deelnemers zijn er leuke prijzen te winnen.

Wat heb je nodig om mee te doen?
Omdat we de quiz alleen digitaal kunnen houden heb je de volgende zaken nodig:

• een computer/laptop/tablet met internet
• een mobiele telefoon met internet

De computer heb je nodig om deel te kunnen nemen aan de ‘digitale vergadering’ (via Microsoft Teams). Omdat we gebruik maken van het quiz-programma ‘Kahoot!’ heb je ook een mobiele telefoon nodig om je antwoorden in te kunnen voeren. Hoe dit precies werkt, leggen we je voorafgaand aan de quiz uit.

Hoe doe je mee?
Deelnemen kan heel eenvoudig: druk aanstaande maandag op de link die je hebt ontvangen in je mail, dan kom je automatisch terecht in de digitale vergadering.

Nog even alle gegevens op een rijtje:
Wanneer: maandag 19 april 2021
Hoe laat: 19.30 uur
Hoe lang duurt het? Ongeveer anderhalf uur bezig te zijn
Wat heb je nodig? Een computer en een mobiele telefoon

Als bestuur hebben wij er in ieder geval al ontzettend zin in. We hopen dan ook zoveel mogelijk van jullie maandag weer te spreken!

Groeten,
Wim, Peter, Remco, Christine, Rémon en Yorick
Bestuur TTV Bit.nl

 

 

Evenementen

Geen evenementen

Agenda

Juli 2021
M D W D V Z Z
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1