Bedrijfstafeltennis: Spanning naar kookpunt.

Met nog 1 ronde te spelen bij het bedrijfstafeltennis is de spanning opgelopen tot het kookpunt.
Midgetgolf de Dikkenberg had voor deze ronde een voorsprong van 3 punten op nr. 2, Spelt Financiële Adviseurs. De golfers speelden tegen nr. 3, Wurms Pakketservice. Wie dacht dat hier wel enige spanning op zou zitten kwam bedrogen uit. De pakketbezorgers zagen alleen eigenaar Sander Wurms 2 partijen winnen en werden daarmee op een dikke 24-12 nederlaag getrakteerd.

Bij Midgetgolf de Dikkenberg kwam Brian Wouterse tot een maximale score van 9 punten en had daarmee een belangrijk aandeel in de winst. Wie gedacht had dat de adviseurs van Spelt daarvoor onder zouden doen kwam ook bedrogen uit. Tegen nr. 4, en zakelijk concurrent, D & O Administratie en Belastingadvies, werd de uitslag van 25-15(met 9 punten voor Remco Bosch en Arjan van de Mast) bereikt en daarmee werd duidelijk wie vooraf de beste adviezen had gekregen. De achterstand werd hiermee verkleind tot 2 punten. Daarmee is door deze 2 ploegen wel de voorsprong zodanig uitgebouwd dat zij niet meer in te halen zijn.

Met volgende week de wedstrijden Midgetgolf de Dikkenberg - D & O Administratie en Belastingadvies en Spelt Financiële Adviseurs – Wurms Pakketservice op het programma komt deze jaargang tot een gedroomde finale, waarbij elk punt van de te behalen 30 punten belangrijk zal zijn. De 3e wedstrijd in deze poule is verplaatst naar volgende week.

In poule 2, om de plaatsen 8 tot en met 13, lijkt Virtiso de begeerde 8e plaats te pakken. Volgende week moeten nog minimaal 14 punten worden behaald en dat moet lukken. Nu speelde Virtiso tegen V & V Personeelsdiensten en won verdienstelijk met 24-21. Verrassend was wel dat OFS Sport afhaakte door dik te verliezen van Lukkien, 16-28 in het voordeel van Lukkien. Ook verrassend was de nederlaag van Massagepraktijk de Cirkel (19-23) tegen hekkensluiter Q’s Pool- en Snookercentrum.

Volgende wedstrijden (laatste ronde) zijn op donderdag 26 april 2018

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanvang: 19.45 uur
Toegang gratis