Midgetgolfteam De Dikkenberg wint bedrijfs tafeltennis competitie

[EDE] De voorjaarseditie bedrijfstafeltennis georganiseerd door TTV BIT.Nl en EdeStad.nl is gewonnen door het team van Midgetgolf De Dikkenberg.
Dat ging niet zonder slag of stoot. De Dikkenberg versloeg het sterke D&O Administratie en Belastingadvies met 20-17.
Een tafel verder dacht Spelt Financieel Advies, dat vooraf slechts twee punten achterstand telde nog een kans te maken.
Wurms Pakketservice BV deed echter zijn sportieve plicht. De 24-18 winst van Wurms betekende het einde van alle illusies aan Spelt zijde. Zij mochten als oud-kampioen de nieuwe titelhouder De Dikkenberg feliciteren.
BTC 2018 bekers

[LACH EN EEN TRAAN] Maar er was ook feest (met een bescheiden traan) op de slotavond van de zeer geslaagde bedrijfstafeltenniscompetitie. 

Niemand minder als de bij het bedrijfstafeltennis niet weg te denken Leida Lok (Virtiso) nam afscheid. En hoe.
In de wedstrijd tegen Massagepraktijk De Cirkel - Ede liet zij nog eenmaal haar klasse zien. Virtiso dat met 22-19 won zag dat kunstenares Lok ook met haar batje kunsten uithaalde.
In haar allerlaatste partij werd een 3-2 zege behaald op Janssen (De Cirkel). Iets dat elke aanwezige speler haar gunde.
,,Leida was een onderdeel van de bedrijfstafeltenniscompetitie. Jammer, maar begrijpelijk dat zij het besluit heeft genomen afscheid te nemen. Dat zij op de laatste avond vijf punten toevoegt aan haar seizoen totaal van twaalf punten”, glimlachte wedstrijdleider Peter Groen van oor tot oor.

[GELIJK] Jumbo Supermarkt Rhenen kwam deze avond tweemaal achter de tafel. Tegen Grandcafé Bojangles werd een 16-25 nederlaag geleden. Maar dat verlies werd gecompenseerd door een 27-13 zege op Uw Pianowinkel. Het kon niet verhelpen dat Jumbo een minder goede voorjaar competitie achter de rug heeft.

[VIRTISO] In de tweede poule werd Virtiso (met Leida Lok) glorieus winnaar. Zij behaalden drie punten meer dan het in de laatste ronde opgerukte tafeltennisteam van Lukkien. Virtiso versloeg Massagepraktijk De Cirkel-Ede met 22-19 en Lukkien verpletterde Q’s Pool-en Snookercentrum met 28-9.
Dat betekende dat het in de B-poule leidende maar uitgespeelde V & V Personeelsdiensten op de laatste avond naar de derde plaats zakte.
Tegen middernacht sloten de commissieleden Peter Groen en Jan Mostert de voorjaar competitie af. Alle ploegen werden met een kwinkslag in het zonnetje gezet.

[TOPSCORER] De beste individuele prestatie werd geleverd door Remco Bosch (Spelt Financieel Advies) die met een score van 67,65 nummer twee Brian Wouterse (Midgetgolf De Dikkenberg 65,69 procent), nipt voor bleef. De bronzen plak was deze keer voor nieuwkomer Fred ter Heijde (V & V Personeelsdiensten 63,92%).
Ook het applaus dat de organisatoren (Rob de Pater, Wim Spelt, Peter Groen en Jan Mostert) ten deel van was verdiend. Medio september gaat de najaar competitie 2018 weer van start.