Grandcafé Mr. Bojangels doet goede zaken.

In de 2e ronde van de bedrijfscompetitie tafeltennis was donderdagavond weer genoeg te beleven met enkele verrassende uitslagen.
In poule 1 wist kampioen van de voorjaarseditie, Midgetgolf de Dikkenberg, niet te winnen van Q’s Pool- en Snookercentrum wat toch wel als een flinke verrassing mag worden gezien. Alleen kopman Frank Meeuwisz haalde het uiterste uit zijn tafeltennisbatje waardoor de stand op 5-5 bleef steken.

In dezelfde poule had Jumbo Supermarkt Rhenen het heel lastig tegen Lukkien. Emiel Prinsen pakte alle 3 de grootgrutters in en won samen met teamgenoot Stef Korporaal ook het dubbel. Verder lieten de Jumbomannen het niet komen zodat de 6-4 winst nipt in eigen huis bleef. Virtiso en D & O Administratie en Belastingadvies waren in deze poule ook al aan elkaar gewaagd gezien de 5-5 stand.
Hierbij moet wel worden opgemerkt dat Virtiso net als vorige week met 2 personen achter de tafel verscheen en dan is de uitslag wel heel verrassend te noemen. Nino Stormink had het genoegen om alle 3 de adviseurs van de tegenpartij met lege handen naar huis te sturen.

Ondanks het puntverlies van Midgetgolf de Dikkenberg zijn zij toch de koploper in deze poule met 11 punten, op de voet gevoeld door D & O Administratie en Belastingadvies en Q’s Pool- en Snookercentrum met 10 punten.
In poule 2 deed Grandcafé Mr. Bojangels goede zaken door Massagepraktijk de Cirkel Ede met een 8-2 nederlaag naar huis te sturen, na de 7-3 winst van vorige week staan de caféhouders met 15 punten aan kop in deze poule. Alleen Henri Hessing(De Cirkel) pakte een punt en samen met zoon Jaël werd ook het dubbelspel gewonnen voor de masseurs.

In dezelfde poule won Spelt Financiële Adviseurs van V & V Personeelsdiensten met 7-3. Bij Spelt verkeerde Arjan van der Mast in blakende vorm (na een welverdiende vakantie) en speelde alle 3 de personeelsdeskundigen van de mat. Hierdoor neemt Spelt Financiële Adviseurs de 2e plaats in de poule 1 in met 14 punten.

Nieuwkomer, team Bit.nl, kon in hun eerste wedstrijd nog niet overtuigen. Tegen Uw Pianowinkel, aantredend met 2 personen, werd met 6-4 verloren. Christine Blaauw bleef ongeslagen voor de Pianoverkopers. Astrid Hoftijzer raakte door een nederlaag haar 100% score kwijt en dat scheelde weer een traktatie op het werk zo werd uit betrouwbare bron vernomen. Door dit resultaat neemt Uw Pianowinkel na 2 ronden de 3e plaats in.

Volgende wedstrijden op 20 september 2018

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanvang: 19.45 uur
Toegang gratis