BTC:  Pak slaag voor Grandcafé Mr. Bojangels

Het was even wennen donderdagavond nadat de wedstrijdbriefjes ingeleverd waren.
Virtueel koploper Grandcafé Mr. Bojangels had ervan langs gekregen van runner-up Wurms Pakkketservice (2-8). De pakketbezorgers, al goed bezig de laatste weken, lieten de caféhouders alle hoeken van de tafel zien. Vader Eus en zoon Stanley Steijns waren oppermachtig en wonnen al hun partijen. OFS Sport liet er geen twijfel over bestaan dat ze in de top willen meedraaien. Met 10-0 werd V & V Personeelsdiensten aan de zegekar gebonden, waarmee de sporters nu koploper zijn.

Jumbo Supermarkt Rhenen trad net als vorige week 2x aan. Dinsdag werd al vooruit gespeeld tegen Massagepraktijk de Cirkel Ede, wat voor de grootgrutters een 7-3 zege opleverde, terwijl op donderdagavond D & O Administratie en Belastingadvies de tegenstander was. De adviseurs lieten zich niet zo gemakkelijk van de tafel poetsen waarbij Kemal Sariusta en Erol Saglam beiden een hoofdrol speelden met 3 winstpartijen. Uitslag 6-4 voor de adviseurs. Jumbo Supermarkt Rhenen neemt hierdoor wel de 2e plaats in op de ranglijst met 2 wedsstrijden meer gespeeld dan de meeste teams.

In de strijd om de plaatsen 5 en 6 traden Midgetgolf de Dikkenberg en Spelt Financiële Adviseurs tegen elkaar aan. Dat er 1 punt verschil op de ranglijst was bleek wel uit de uitslag, 5-5 met een 100% score voor Brian Wouterse(Dikkenberg). Ook Virtiso dingt nog mee naar plaats 5/6 en nam het op tegen Uw Pianowinkel. Met 2 personen win je echter meestal geen wedstrijd en dat bleek ook nu(5-5) met een 3 punter voor Ton Sandbrink(Virtiso).

Ook Lukkien kon geen volledig team op de been brengen, waardoor winst tegen Q’s Pool- en Snookercentrum al bij voorbaat onmogelijk zou worden. Dat het nog maar 6-4 voor de poolers werd was grotendeels de verdienste van Emiel Prinsen(3x winst) van Lukkien.

Stand aan kop:

1 OFS Sport 66
2 Jumbo Supermarkt Rhenen 63
3 Grandcafé Mr.Bojangels 56
4 Wurms Pakketservice 55
5 Spelt Financiële Adviseurs 51
6 Virtiso 51
7 Midgetgolf De Dikkenberg 50
8 D & O Adm. en Belastingadvies 40
9 Q's Pool- en Snookercentrum 40
10 Massagepraktijk de Cirkel Ede 37
11 V & V Personeelsdiensten 37
12 Lukkien 32
13 Uw Pianowinkel 30

Denken jullie ook nog aan de aanmelding voor het eindtoernooi op 1 dec. 2018.
Svp spoedig aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgende wedstrijden op 22 november 2018

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg 8 Ede
Aanvang: 19.45 uur
Toegang gratis