BTC:  Wurms Logistiek pakt uit tegen koploper

In de vijfde ronde van de bedrijvencompetitie tafeltennis, georganiseerd door tafeltennisvereniging Bit.nl in samenwerking met Ede Stad, stond de topper Wurms Logistiek tegen Spelt Financiële Adviseurs op het programma. Snel werd duidelijk wat de aspiraties van Wurms Logistiek voor dit seizoen zijn. In een wedstrijd zonder spanning werd een duidelijke 10-0 gescoord tegen koploper Spelt Financiële Adviseurs.

Nieuwe lijstaanvoerder dus Wurms Logistiek, waarbij het moeilijk zal worden voor de overige teams om hen nog te achterhalen. Maar in het bedrijfstafeltennis is niets onmogelijk, wat afgelopen jaren wel is gebleken. Bij de strijd om plaats twee en drie blijft er volop spanning. Nummer drie na vorige week Lukkien kreeg er eveneens van langs, tegen Uw Pianowinkel werd met 7-3 verloren, waarbij Emiel Prinsen voor Lukkien ongeslagen bleef.

D & O Administratie en Belastingadvies speelde sterk tegen Tapasia/Jumbo, 7-3 winst, Orhan Ozkaya scoorde weer eens drie belangrijke punten. Hierdoor bezetten de belastingadviseurs ineens plaats twee op de ranglijst. Het team van Bit.nl scoorde een goede 6-4 overwinning op Grandcafé Mr. Bojangels en blijft op koers voor een hoge klassering. Voor Bit.nl was Nino Stormink weer belangrijk met drie overwinningen.

De strijd onderin, tussen OFS Sport en Midgetgolf de Dikkenberg eindigde onbeslist 5-5 waardoor beide teams Tapasia/Jumbo op de hielen zitten.  

STAND:

1 Wurms Logistiek 34   6
2 D & O Administrtie Belastingadvies B.V. 27 23
3 Lukkien 26 24
4 Spelt financiéle adviseurs 25 25
5 BIT.nl 24 16
6 Grand Café Mr. Bojangels 21 19
7 Uw Pianowinkel 21 29
8 Tapasia/Jumbo 19 21
9 Midgetgolf De Dikkenberg 18 32
10 OFSsport 18 32
11 Massagepraktijk De Cirkel - Ede 17 23

Volgende week heeft OFS Sport een vrije avond.

Volgende wedstrijden op 17 oktober 2019

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanvang: 19.45 uur
Toegang gratis