Bedrijfstafeltennis: Wurms Logistiek op kampioenskoers

In ronde tien van de elf te spelen ronden is in ieder geval duidelijk geworden wie de kampioenstitel zal opeisen.
Na vorige week niet gespeeld te hebben moest Wurms Logistiek deze avond tweemaal aantreden.
De inhaalwedstrijd tegen Lukkien was mede doordat Lukkien met twee personen aantrad een formaliteit. 10-0 in het voordeel van Wurms. De ingeplande wedstrijd van deze avond, tegen OFS Sport, gaf gelukkig een ander beeld met de daarbij behorende mooie slagenwisselingen en een paar spannende wedstrijden.

De Wurms mannen hadden het vooral tegen de sterk spelende Pieter de Koning(2x winst) erg moeilijk. Reginald Kraaijenbrink(Hoofdklasse NTTB) was echter voor alle drie de OFS mannen te sterk. Door deze uitslag heeft Wurms Logistiek 10 punten voorsprong en is alleen nog in te halen door het team van Bit.nl. Alleen als Wurms Logistiek in de laatste ronde met 10-0 verliest en Bit.nl met 10-0 wint van uittredend kampioen Spelt Financiële Adviseurs, is dat een feit.

De strijd om plaats twee is echter nog tot het einde toe spannend. Bit.nl speelde een sterke wedstrijd tegen D & O Administratie en Belastingadvies. Vooral in het dubbelspel werd op zeer hoog niveau gespeeld gezien de verzuchting van Nino Stormink van Bit.nl, dit was de beste dubbel van het hele seizoen. De adviseurs hadden daarbij een klein beetje pech door beide games op matchpoint te staan en toch te verliezen. Ton Sandbrink en Nino Stormink lieten zien in goede vorm te verkeren door beiden driemaal te winnen, einduitslag 7-3 voor Bit.nl.

Het op de vierde plaats staande Spelt Financiële Adviseurs moest hierdoor vol aan de bak tegen Tapasia-Jumbo om nog kans te maken op plaats twee.
Het taaie Tapasia-Jumbo bood degelijke tegenstand maar werd aan het eind toch op een 9-1 verlies getrakteerd. Bij Spelt bleven Eric Vermeulen en Wim Spelt ongeslagen.
Hierdoor is het verschil tussen Bit.nl en Spelt Financiële Adviseurs 2 punten met volgende week de onderlinge wedstrijd op het programma.

Rode lantaarndrager Uw Pianowinkel deed het verrassend goed tegen Midgetgolf de Dikkenberg met een 7-3 winst.
De midgeltgolfers missen Frank Meeuwisz die vakantie vierend in de USA doorbrengt en dat scheelt een slok op een borrel.
Frank Blaauw wist na vorige week weer zijn 100% scoren te houden voor Uw Pianowinkel.
Hierdoor stijgt Uw Pianowinkel van plaats elf naar negen.

De strijd tussen Grandcafé Mr. Bojangels en Massagepraktijk de Cirkel Ede was vanaf het begin in evenwicht en daar kwam geen verandering in aan het einde 5-5.Vermeldenswaardig is wel dat de captain van Grandcafé Mr. Bojangels, Stefan Vogd met 3x winst, bij invullen van het wedstrijd formulier de voornamen in tact laat maar daaraan een bekende achternaam koppelt. Zichzelf noemt hij nu Stefan van de Berg een vanouds bekende windsurfer. Blijf volhouden Stefan.

Volgende week heeft Midgetgolf de Dikkenberg een vrije avond.

Stand aan kop:
1. Wurms Logistiek 66 punten(uit 9)
2. Bit.nl 56 punten(uit 9)
3. Spelt Financiële Adviseurs 54 punten(uit 9)

Staart ranglijst:
9. Uw Pianowinkel 37 punten(uit 9)
10. Massagepraktijk de Cirkel Ede 36 punten(uit 9)
11. OFS Sport 34 punten(uit 9)

Volgende wedstrijden op 21 november 2019

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanvang: 19.45 uur
Toegang gratis

Evenementen

19apr
Online PubQuiz 19.30
10mei
ALV 2021 19.45

Agenda

April 2021
M D W D V Z Z
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2