Bedrijfstafeltennis: Nipt verlies koploper

In de derde ronde van de bedrijfstafeltenniscompetitie was er weer volop spanning.

Jammer genoeg worden geen fans toegelaten vanwege aangescherpte Corona-maatregelen en kan er ook niet onder het genot van een drankje worden nagepraat.

Dat nam niet weg dat er op hoog niveau werd gestreden om de punten.

Koploper van het eerste uur, D & O Administratie en Belastingadvies, had een zware tegenstander in deze derde ronde. Het team van Spelt Financiële Adviseurs, dus goede collega’s van elkaar, was tot de tanden gewapend en kwam met de sterke Remco Bosch, Bao Nguyen en Carola Broelman achter de tafel, D & O met eigenaar Orhan Ozkaya, Kemal Sariusta en Adem Uzun.

Dit leverde fraaie wedstrijden op waarbij Spelt Financiële Adviseurs uiteindelijk met 5-4 aan het langste eind trok met 3x winst voor Remco Bosch.

Het op de 2e plaats staande Uw Pianowinkel  zou tegen Wurms Logistiek spelen maar deze wedstrijd werd verschoven naar een latere datum.

Het op de gedeelde derde plaats vertoevende Massagepraktijk de Cirkel Ede deed het ook in de derde ronde weer prima. Het team van Bit.nl, vooraf één van de favorieten, werd nipt met 5-4 geklopt door de masseurs waar Henri Hessing net als vorige week weer een 3 punter scoorde.

Opvallend was daarbij dat Hessing de topscorer van de vorige 2 edities, Nino Stormink, versloeg in 2 games. 

Midgetgolf de Dikkenberg kon het tegen Tapasia/Jumbo niet bolwerken en verloor met 6-3 met wederom een sterke man in de opstelling van Tapasia/Jumbo. Arjan de Boer won alle 3 zijn partijen met een 6-0 gamescore.

Lukkien tenslotte speelde tegen het team van Grandcafé Mr. Bojangels.Het team van Mr. Bojangels had tot nu toe nog geen wedstrijd gewonnen maar bracht daar in ronde drie verandering in. Met de 6-3 winst werd een duidelijke stap gezet in de goede richting.Thomas de Jong bleef ongeslagen voor Mr. Bojangels.

De stand geeft aan dat het aan de kop van de ranglijst ongemeen spannend blijft. 

Stand aan kop:

D & O Administratie en Belastingadvies                19 punten
Spelt Financiële Adviseurs                                    17 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede                              17 punten

Volgende ronde (4) op 08 oktober 2020

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanwezig 19.30 uur, aanvang uiterlijk 19.45 uur
Geen toegang voor publiek in verband met Coronaprotocollen

Evenementen

Geen evenementen

Agenda

Juli 2021
M D W D V Z Z
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1