Bedrijfstafeltennis: Top drie loopt uit

In ronde 4 van de bedrijfstafeltenniscompetitie werd er weer vol op los geslagen met daarbij de benodigde spanning en sensatie.
Zo had koploper D & O Administratie en Belastingadvies op papier weer een sterke tegenstander in Uw Pianowinkel. Na een snelle 3-0 voorsprong voor D & O haperde de machine even en werd het uiteindelijk 6-3 voor de adviseurs van D & O, waar eigenaar Orhan Ozkaya een 3 punter scoorde. Dit betekende tevens de eerste verliespartij voor Uw Pianowinkel.

Grandcafé Mr. Bojangels dat vorige week de eerste overwinning boekte van dit seizoen kon hieraan geen vervolg geven.
Tegenstander en nummer 2 van de ranglijst, Spelt Financiële Adviseurs was met 7-2 te sterk. Ietwat overtrokken misschien daar Mr. Bojangels maar met 2 personen aantrad, wat 3 punten kostte.
Voor Spelt Financiële Adviseurs bleef Ton Lindeboom ongeslagen.

Ook de nummer 3 van de ranglijst deed weer goede zaken. Massagepraktijk de Cirkel Ede kunnen we na 4 ronden gerust de revelatie van het seizoen noemen.
Nu werd Tapasia/Jumbo aan de zegekar gebonden, uitslag 6-3 voor de masseurs. Hier straalt stabiliteit uit gezien het feit dat alle spelers 2 partijen wonnen.
Massagepraktijk de Cirkel Ede neemt hiermee een overduidelijke 3e plaats in na vier ronden en dat mag gerust verrassend worden genoemd.

Het team van Bit.nl, na 3 ronden nog niet in topvorm, beet nu duidelijk van zich af met een 8-1 score tegen Lukkien, dat met 2 personen achter de tafel verscheen.
Hier doet zich een zeldzaam feit voor, teamgenoten Juul Spies en Ton Sandbrink(Bit.nl) traden aan tegen hun teamgenoot in de NTTB competitie, Emiel Prinsen(Lukkien), en dat is toch even wennen. Hierdoor klimt het team van Bit.nl weer naar de goede kant van de ranglijst.

Hetzelfde geldt voor Midgetgolf de Dikkenberg dat met 6-3 Wurms Logistiek de baas was.
Johan Hoven was hier de grote man met 3x winst.
Aan de kop van de ranglijst blijft er volop spanning zoals hieronder blijkt.

Stand aan kop:
D & O Administratie en Belastingadvies 25 punten
Spelt Financiële Adviseurs 24 punten
Massagepraktijk de Cirkel Ede 23 punten

Volgende ronde (5) op 15 oktober 2020

Locatie Bit tafeltennisgebouw Langekampweg Ede
Aanwezig 19.30 uur, aanvang uiterlijk 19.45 uur
Geen toegang voor publiek in verband met Coronaprotocollen