Contactpersonen TTV BIT Ede

Gegevens TTV BIT.NL
Rabobanknummer: NL82 RABO 0143 9297 98
Email:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK-nr:       40120864
Postadres:  Springendal 19,     6718 NJ Ede
Zaaladres:  Langekampweg 8, 6715 AV Ede  (Let op dit is geen postadres)
Telefoon:    0318-635831

Bestuur  Naam  Mail adres
Voorzitter Wim Spelt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technische zaken Yorick Schurink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Zaken Peter Groen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Martha van Santen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bar en Gebouw Remon Langius Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Remco Bosch Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinatoren
AVG Privacy AVG Coördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie senioren Vincent Spiering  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Competitie jeugd Yorick Schurink (ai) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie Martha van Santen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zaal verhuur Remon Langius Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bedrijfscompetitie
PR van BTC
Jan Mostert
Eip Janssen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Externe Toernooi  Alice Barendrecht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
VrijWilligersCoördinator Vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Wim van Ooijen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Grote Club Actie Wim van Ooijen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Sponsor Commissie <Info klik hier> Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kleding Jan Mostert (ai) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Batjes/Rubbers/etc Michiel Schimmel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
55+ Coordinator Wout vd Groep Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Trainers
Coördinator
jeugdzaken
Beginnens trainer jeugd
Gevorderden trainer jeugd
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beginners trainer senioren  
Gebouwbeheer
Hans Andeweg Coördinator Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wim van Ooijen  

Evenementen

08juli
BIT1 Wiltschut Finale in Huissen 20.00 uur
08juli
Toernooi: Gijs van Schoonhoven
09juli
Eindactiviteit Jeugd 11.00-16.00
15juli
Toernooi: Gijs van Schoonhoven

Agenda

Juli 2022
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31