(Online) Lid worden

Op school, in buurthuizen en campings is een tafeltennistafel een vertrouwd beeld. Wie kent het spelletje ''rond de tafel'' nou niet. Tafeltennis is geschikt van jong tot oud, het is namelijk een sport die tot op zeer hoge leeftijd gespeeld kan worden.

Je kunt natuurlijk gewoon in jouw buurthuis of op de camping een balletje blijven staan. Maar als je beter wilt leren spelen, of meer verschillende tegenstanders wilt treffen, of na afloop nog even gezellig aan de bar wilt napraten met een drankje, dan ben je bij onze vereniging aan het juiste adres.

Wij stellen nieuwkomers in de gelegenheid vier keer gratis de speelmogelijkheden en sfeer van onze club te proeven. Daarna vragen we of je lid wil worden.

Wanneer je besluit lid te worden, dan bedraagt onze contributie momenteel €16,20 per maand en eenmalig €2,00 administratiekosten. Inning van de contributie gebeurt per kwartaal via automatische incasso.  

Online het inschrijfformulier invullen: <klik hier>

Kortingsregelingen

Het gemeentebestuur van Ede vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen aan de maatschappij. Ook inwoners met een laag inkomen en beperkt eigen vermogen. Voor deze inwoners en hun kinderen zijn er daarom de regelingen Meer Kinderen Meedoen en Meer Volwassenen Meedoen. Volwassenen en kinderen van 6 tot en met 17 jaar krijgen dan een tegemoetkoming van € 200 per kalenderjaar. Zij kunnen deze tegemoetkoming gebruiken om aan sport-, cultuur- en recreatieve activiteiten mee te doen. Klik hier voor de gemeentelijke regeling.

Omgangsregels voor leden

Inleiding:
Tafeltennissen bij onze vereniging betekent gezelligheid en leuke contacten en vooral actief bezig zijn in een mooie accommodatie. Met anderen in competitieverband of recreatief. Op je eigen niveau. Je kan meedoen aan toernooien, kampioenschappen maar ook aan trainingen gegeven door gecertificeerde trainers.

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen bij de vereniging. Dit kan alleen als je elkaar in je waarde laat en elkaar met respect behandelt. Om die reden hebben wij een paar duidelijke maar simpele omgangsregels opgesteld die voor iedereen gelden.

Omgangsregels:

Wees open: Wanneer je iets wordt gevraagd, iets te doen wat tegen je eigen gevoel, je normen en waarden ingaat, meld dit, bijvoorbeeld bij het bestuur. Voor vragen en meldingen kun je ook terecht bij het vertrouwenspunt sport. Ook wanneer je wordt benaderd om vals te spelen, meld dit.

Toon respect: Voor de tegenstander(s), je teamgenoten, de scheidsrechter, je trainers, de toeschouwers en ieder ander. Let op je taalgebruik en hoe je je aan anderen presenteert. Geef iedereen het gevoel dat hij of zij zich vrij kan bewegen.

Respecteer afspraken: Kom op tijd, meld je (tijdig) af, luister naar instructies en houd je aan de regels.

Ga netjes om met de omgeving: Maak niets stuk, respecteer ieders eigendommen, laat de kleedkamer netjes achter. Ruim de materialen op. Gooi afval in de afvalbakken.

Blijf van anderen af: Raak buiten de normale sportbeoefening, niemand tegen zijn of haar wil aan.

Hou je aan de regels: lees de Gedragscode ttv Bit.nl, de reglementen, de huisregels en alle andere informatie en houd je aan de daarin vastgelegde afspraken

Tast niemand in zijn waarde aan: Pest niet. Onthoud je van discriminerende, kleinerende of intimiderende opmerkingen en gedragingen. Sluit niemand buiten en wees tolerant.

Discrimineer niet: Maak geen onderscheid naar godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht, seksuele gerichtheid, culturele achtergrond, leeftijd of andere kenmerken.

Wees eerlijk en sportief: Speel niet vals, gebruik geen verbaal of fysiek geweld, gebruik geen doping. Doe niet mee aan het fixen van een wedstrijd, competitie of record. Fix ook geen sportmoment, zoals de eerste service.

Meld overtredingen van de regels die zijn vastgelegd in de Gedragscode TTV Bit. nl (zie de website onder De Club)zoals in dat document aangegeven, dus onze eigen vertrouwenspersoon of de NTTB dan wel NOC*NSF.

NB: Zijn bepaalde feiten vertrouwelijk met je gedeeld schendt dan dit vertrouwen niet. Wanneer echter de belangen van een lid ernstig in het geding zijn, raadpleeg dan een derde, bel bijvoorbeeld met het vertrouwenspunt NTTB of neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van TTV bit.nl.


Lidmaatschap opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap van TTV BIT.NL kunt schriftelijk doen (via ons postadres Laan van Kernhem 51, 6718 HP, Ede) of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Houdt u hierbij rekening met het feit dat TTV BIT.NL een opzegtermijn van één kwartaal aanhoudt, wat ingaat op de eerste dag van het komende kwartaal.

Enkel het vierde kwartaal is hier één uitzondering op; wanneer u in het vierde kwartaal uw lidmaatschap beëindigt, zal dit per 31 december van het desbetreffende jaar worden doorgevoerd.

Evenementen

08juli
BIT1 Wiltschut Finale in Huissen 20.00 uur
08juli
Toernooi: Gijs van Schoonhoven
09juli
Eindactiviteit Jeugd 11.00-16.00
15juli
Toernooi: Gijs van Schoonhoven

Agenda

Juli 2022
M D W D V Z Z
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31